برگزیده ها
1401/7/2 شنبه
اطلاعیه: قابل توجه پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت بدون آزمون کارشناسی بهمن 1401
🔺مدارک مورد نیاز پذیرش غیرحضوری قبول شدگان آزمون سراسری و پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور

.

خلاصه مراحل پذيرش :
مراجعه به سيستم گلستان دانشگاه پیام نور به آدرس: https://reg.pnu.ac.ir تكميل مشخصات و ارسال مدارك مدارک مورد نیاز:
-تصویر صفحه اول و صفحه توضیحات شناسنامه -تصویر کارت ملی (پشت و رو) - عکس رنگی با زمینه روشن بدون کلاه و عینک -مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان) -تصویر مدرک دیپلم متوسطه -دارندگان دیپلم سالی واحدی یا ترمی واحدی علاوه بر مدرک دیپلم باید مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی خود را ارائه نمایند.
1- كليه پذيرفته شدگان ميبايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شوند: - شناسه كاربري: شماره پرونده k012 و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج شناسه كاربري ثبت گردد.) لازم به ذكر است؛ در صورتيكه كد ملي شما در اطلاعات سنجش پر نشده باشد بايستي شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم وارد نماييد. مثال : شناسه كاربري: k0122300707 گذرواژه: 0061111111 *درصورتيكه با شناسنامه ويا كدملي موفق به ورود به سيستم نشده ايد شماره پرونده خود را در گذروازه وارد نماييد.
2- از طريق مسيرزير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد. آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"
تذكر1: حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.
3-بعد از تكميل مرحله دوم و ثبت پذيرش نهايي توسط كاربر مركز با شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه جهت ثبت نام و انتخاب واحد از تاريخ 1401/11/17 به سيستم مراجعه نماييد.
4- كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه ثابت ميباشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام ثبت نام از روش زير نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد: منوي اصلي --> آموزش --> شهريه --> پرداختهاي الكترونيكي دانشجو
5- پس از پرداخت شهريه از مسير زير نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد: ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي" - ثبت نام غیرحضوری از تاریخ 17/11/1401 لغایت 20/11/1401 - تاریخ درخواست مهمان از 17/11/1401 لغایت 20/11/1401 - انتخاب واحد از تاریخ 17/11/1401 لغایت 23/11/1401 - ثبت نام حضوری از تاریخ 17/11/1401 لغایت 15/12/1401
آموزش دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه